85сс
Модератор:Neposeda
Ох..ть.Add.Mor. писал(а):Після пітбайка 150сс, повнорозмірна ендурка 125сс буде важка і дохла, тому краще знову взяти піт. Повнорозміри моти не цікавлять .
Особенно вот это сильно звучит:
...повнорозмірна ендурка 125сс буде важка і дохла, тому краще знову взяти піт.
ТАМАДА,а ты столько много букв написал.
Все дарма
По жизни праздник ВСЕГДА - главное не сбрасывать газ!
Вибачте,якщо я написав щось не те. Не зрозумів вашої реакції. Тема була створена для того,щоб почути відгуки від людей які катають саме на 2Т 85сс , до чого тут 125 ендуро?ЗаУРАЛец писал(а):Ох..ть.Add.Mor. писал(а):Після пітбайка 150сс, повнорозмірна ендурка 125сс буде важка і дохла, тому краще знову взяти піт. Повнорозміри моти не цікавлять .
Може я помиляюсь,але ендуро 125 має дещо більші розміри ніж пітбайк на 17/14 колесах і крос 85сс,вагу більш ніж 105 кг на відміну від 70-75 кг. у піта,потужність ендурки 10-14 сил,так, на дану вагу? У піта 150 приблизно 15 в залежності від моделі,але не забуваємо про розміри і вагу. Ціна 1500 $ За новий піт в коробці 2014 року, що за ці гроші можна взяти з 125 ендуро , якого року і в якому стані? Окреме питання поціні і наявності запів. Не те щоб я мав щось проти ендуро 125, просто цей мот мене не цікавить. Дякую!
Якби знав ,то не питав би. Я знаю що таке 125 4т, знаю що таке пітбайк,а от 85сс 2т ніколи не катав, і навіть не зустрічав в живу,тому й вирішив розпитати,що воно таке і з чим його їдять.Невже це заборонено?Жека123 писал(а):а зачем тогда спрашивать если ты и так все знаешь
після піт байка 250 2т....Хіба їздити за заглушеному двигуні...YAMASAKI писал(а):Якщо не для кросу то на більше можна розтягнути заміну поршня....а для покатух він слабенький так як низів просто немає! газульку треба крутити на повну щоб відчувати 30 лс!
Для покатух краще 4т або 2т після 250сс
ендуро 125 відпочиває проти крос 85.Add.Mor. писал(а):Вибачте,якщо я написав щось не те. Не зрозумів вашої реакції. Тема була створена для того,щоб почути відгуки від людей які катають саме на 2Т 85сс , до чого тут 125 ендуро?ЗаУРАЛец писал(а):Ох..ть.Add.Mor. писал(а):Після пітбайка 150сс, повнорозмірна ендурка 125сс буде важка і дохла, тому краще знову взяти піт. Повнорозміри моти не цікавлять .
Може я помиляюсь,але ендуро 125 має дещо більші розміри ніж пітбайк на 17/14 колесах і крос 85сс,вагу більш ніж 105 кг на відміну від 70-75 кг. у піта,потужність ендурки 10-14 сил,так, на дану вагу? У піта 150 приблизно 15 в залежності від моделі,але не забуваємо про розміри і вагу. Ціна 1500 $ За новий піт в коробці 2014 року, що за ці гроші можна взяти з 125 ендуро , якого року і в якому стані? Окреме питання поціні і наявності запів. Не те щоб я мав щось проти ендуро 125, просто цей мот мене не цікавить. Дякую!
в мене кавасакі кх 85,апарат супер,після заміни поршня вже 10 місяців ганяю не на змаганнях так поендурити і т.п.по трасі на 6-тій передачі вижав 135км/в ,якшо ти хоч пересісти з піта то привикнешна рахунок низів як і в будь якому 2т іх маловато порівняно з 4т,але привикнеш просто треба його тримати на високих за допомогою щеплення,звичайно шо переросхід палива але тут про економію нема шо говорити це не дорожній мот...
Дуже дякую! Скільки приблизно коштує заміна поршня на 85сс, я маю на увазі тільки вартість запчастин?
Просто на 85сс ездят дети и подростки 11-14 лет- вот почему тебе никто не может написать. Они тут не бывают. Повторяю- 85сс это подростковый мотик с ресурсом поршня максимум 30 моточасов. У меня сын 12 лет на таком уже второй год ездит- я как отец знаю все нюансы, но опять повторяю: это подростковый мотоцикл с очень недурной отдачей для тех, кто не бриться крутить ручку газа. 85сс 2т равен 150сс 4т. Бери 125 эндуро 2т и ты приколишься мощностью. Отличается от кросса коробкой и светотехникой- поршневая одинакова с кроссом. Вот и решай: или с детьми ковырять или эндурить.
Add.Mor.
125 2т а не 125 4т
125 2т а не 125 4т
2т,це іньша справа,це цікаво. Я думав Ви маєте на увазі 4т 10сильні ендуро.Дякую! Пішов читати інфу,вивчати питання.ТАМАДА писал(а):Add.Mor.
125 2т а не 125 4т
Ну хаска к примеру 125 4т,там 20 лошадок,я думаю это полюбому круче пита будетAdd.Mor. писал(а):2т,це іньша справа,це цікаво. Я думав Ви маєте на увазі 4т 10сильні ендуро.Дякую! Пішов читати інфу,вивчати питання.ТАМАДА писал(а):Add.Mor.
125 2т а не 125 4т
я за поршниву дав був 100 доларів,зараз не знаю скількиAdd.Mor. писал(а):Дуже дякую! Скільки приблизно коштує заміна поршня на 85сс, я маю на увазі тільки вартість запчастин?
Мабуть любий з варіантів 85сс чи 125сс буде веселіще ніж пітбайк,одна ходовка чого варта,але ж ціна на експлуатацію такого коня завсім інша виходить ,якщо один поршень коштує приблизно 100 долларів а міняти його потрібно досить часто. Дуже дякую всім за відповіді та поради,інформаціїї отимав достатньо,нікуди не поспішаю,буду думати.