"Брудний" вихлоп
Модератор:Neposeda
- wastin`mytime
Honda CR250
з глушителя летіло "гавно". особливо на високих обертах.
вся спина чорна.
резонатор і глушитель розібрав, почистив, помив, замінив набивку.
перших пару виїздів було "чисто". а тепер почало знову з'являтися.
підозрюю шо пускають сальники, чи я не правий?
з глушителя летіло "гавно". особливо на високих обертах.
вся спина чорна.
резонатор і глушитель розібрав, почистив, помив, замінив набивку.
перших пару виїздів було "чисто". а тепер почало знову з'являтися.
підозрюю шо пускають сальники, чи я не правий?
да! так сальники пропускают. из личного опыта.
096-556-37-06, 0930105019.
сальники какие именно пропускают? и нужно ли половинить двигатель что бы их поменять?
- wastin`mytime
думаю так:
масло пускає або правий сальник колінвалу, або прокладка між картерами, або під втулкою колінвалу на яку одягається сальник.
а ще підозрюю шо через шток регулювання випускним клапаном теж може пускати. останній пункт все більше не дає мені спокою, тому шо в такому випадку масло не потрапляє в камеру згорання а тупо вилітає в трубу, що і пояснює масивні потоки по глушнику після поїздки. в інших випадках масло хоча б частково вигорало. якшо причина в цьому - то вирішення проблеми навіть не уявляю (.
якшо в чомусь не правий - поправте.
P.S. половинити не обовязково. зняв праву кришку, зняв втулку з колінвалу, витяг сальник. (або 3 шурупа в сальник і.....шморг)
масло пускає або правий сальник колінвалу, або прокладка між картерами, або під втулкою колінвалу на яку одягається сальник.
а ще підозрюю шо через шток регулювання випускним клапаном теж може пускати. останній пункт все більше не дає мені спокою, тому шо в такому випадку масло не потрапляє в камеру згорання а тупо вилітає в трубу, що і пояснює масивні потоки по глушнику після поїздки. в інших випадках масло хоча б частково вигорало. якшо причина в цьому - то вирішення проблеми навіть не уявляю (.
якшо в чомусь не правий - поправте.
P.S. половинити не обовязково. зняв праву кришку, зняв втулку з колінвалу, витяг сальник. (або 3 шурупа в сальник і.....шморг)